Saltear al contenido principal

Alvocats – Superaliment

Una combinació de greixos, fibra, vitamines i antioxidants quasi perfecta.

Ajuden a tenir un cor sa, a regular els nivells de sucre en sang, a envellir millor, a tenir una vista més bones i una pell més saludable.

Api – Salut

De gust amarg i fort…però ideal en les dietes per aprimar.

Molt beneficiós per a l’estómac, el pàncrees i la melsa i, per tant, beneficia la digestion i també és bo per al fetge.

Avellanes – Energia

Els fruits secsi, per tant les avellanes son a la base de la piràmide nutricional de la #DietaMediterrània amb els aliments de consum diari recomanat.

Conté greixos mono i poliinsaturats, greixos saludables amb efectes preventius de malalties cardiovasculars, la riquesa de la seva composició nutricional es complementa amb fibra vegetal, vitamines, sals minerals i oligoelements.

La Carbassa – Antioxidant

Aporta poderosos beneficis, entre els quals destaquen el seu poder #antioxidant i els seus anti-radicals lliures, presents gràcies a la seva aportació de vitamina A i carotens antioxidants, particularment alfa i beta carotens, que són una bona font de vitamines C, K i E , i una gran quantitat de minerals, com el magnesi, el potassi i el ferro.

Les carxofes – un Medicament

Unes hortalisses saboroses, amb moltes possibilitats a la cuina i també amb moltes propietats saludables per al nostre organisme.

Regula els nivells de sucre en sang, enforteix el sistema immunològic, millora les funcions hepàtiques i és una bona font d’antioxidants

Beneficioses per el cholesterol, fetge, cor i acid uric.

Les castanyes – Energia

Regula els nivells de sucre en sang, enforteix el sistema immunològic, millora les funcions hepàtiques i és una bona font d’antioxidants

Fruita seca molt nutritiva que ens aporta hidrats de carboni complexos de llarga duració i, per tant, energia per escalfar-nos bé a l’hivern

Els Ceps – Fibra

El Cep és un dels millors bolets de la nostra cuina i també darrerament un dels més utilitzats.

Tenen fibra, redueixen el colesterol i milloren el funcionament immunitari.

Cireres Arboç – Vitamina C

La polpa és suau, tot i que una mica de farinosa, i conté moltes llavors petites.

Els fruits triguen un any a madurar. No és estrany de veure flors i fruits madurs de l’any anterior al mateix ramell.

Les Cireres – Antioxidants

Dolces, sucoses, llamineres, brillants i de textura carnosa.

Riques en antioxidants i molt eficaços per mantenir joves la pell i les articulacions

Els espinacs – Fibra, Vitamines i Minerals

Hortalissa amb molta aigua (92%) i que ens aporten molt poques quilocalories

Són rics en fibra , tenen una quantitat considerable de proteïnes i moltes vitamines i minerals.

Figues de Moro – Astringent

Refrescant i saciant.

Encara que sigui molt dolça no provoca pics de glucèmia, cosa que la fa apta per a diabetics.

És un remei astringent per tallar les diarrees.

Les Figues – Anèmia i Estrés

Fruit asana I nutritiva, amb un gran valor energètic, el consum del qual és indicat per a la debilitat, l’anèmia i l’estrès.

Conté components que superen, com a aliment, la pruna i el dàtil.

Els Gerds – Antioxidants

Alt contingut en vitamines minerals i antioxidants els atorguen un important valor medicinal.

Un autèntic plaer deixar que un gerds desfaci a la boca.

Baies de Goji – Longevitat

Procedeixen de l’Himàlaia i durant segles aquests petits robins vermells han estat el secret d’una vida longeva i d’un sistema immunitari excel·lent.

Són conegudes com la fruita de la immortalitat

Incrementen la tolerància a l’exercici i la resistència, ajudant a sentir-se jove.

Ajuda a la vista, al fetge i promou la longevitat.

El kale – un Superaliment

Producte molt versàtil i nutritiu, a més de baix en greixos saturats i en colesterol.

Té moltes propietats, per exemple, conté més ferro que la carn de boví i més calci que la llet de vaca.

Els Kiwis – Vitamina C, Antioxidants i Àcid fòlic

Fàcils i còmodes de menjar son una bona font de potassi, gairebé tant com un plàtan.

Ric en fibra Replet de 16 vitamines i minerals I conté actinidina, un enzim que ajuda al cos a descompondre els aliment.

Baix índex glucèmic, pot ajudar a controlar el nivell de sucre en sang.

Les magranes – Superfruita: Vitamines i Antioxidants

Conté molta aigua i és baixa en sucres.

A més, té moltes vitamins i substàncies antioxidantsfins al punt que la podem considerar una mena de superfruita

Les Mandarines – Vitamina A i C

Fruita cítrica i típica de tardor i és deliciosa i refrescant; conté una barreja de nutrients entre flavonoides, vitamina A i C, àcid fòlic i potassi.

És una excel·lent font de vitamin C I antioxidants que ajuda a prevenir el dany causat pels radicals lliures, d’aquesta manera proporciona protecció contra diversos tipus de càncer i infeccions

Els Moniatos – ProVitamina A

Aliment amb propietats nutritives molt interessants i una bona font de provitamina A.

Els Plàtans – Energia amb 3 sucres naturals

Contenen 3 sucres naturals – sacarosa, fructuosa I glucosa combinada amb fibra.

Un plàtan dóna un impuls instantani, sostinguda i substancial d’energia.

Amb dos plàtans proveeix suficient energia per realitzar un treball extenuant de 90 minuts d’entrenament..amb raó el plàtan és la fruita número u amb els atletes més importants del món.

Els Préssecs d’Aigua – Antioxidants i Vitamines

El préssec, una fruita ideal per al bon funcionament del cor i que és present als nostres mercats des del mes d’abril.

Els Nabius – Infeccions Urinàries

Prevenció per a les infeccions urinàries, còlics i diarrees.

Prendre suc de nabius disminueix l’adhesió del bacteri E.coli al tracte urinari, és a dir, que bloqueja que aquest es desenvolupi i a vegades l’inhibeix.

La Pinya – Diurètica i Depurativa

Téfama de ser una fruita diürètica i depurativa que contribueix a eliminar per l’orina les toxines que acumula el nostre organisme i a més, prevé el restrenyiment causa de la gran quantitat de fibra que aporta.

Activen el metabolisme i l’eliminació de greix, faciliten la digestió.

És un dels fruits més sans de la naturalesa.

La Remolatxa – Sucres

Rica en sucres, però tot i així el valor calòric és moderat, perquè l’assimilació és més lenta gràcies a la fibra, les vitamines i els minerals de l’hortalissa.

La Soja – Proteïnes

Llegum molt ric en proteïnes, particularment nutritiva ja que conté un elevat percentatge de proteïnes: gairebé 37 g de proteïnes per cada 100 g de soja, és a dir, conté el doble de proteïnes que la carn i 4 vegades les proteïnes de la llet.

Volver arriba