Saltear al contenido principal
93 798 86 24 [email protected] C/ President Companys 14, Santa Coloma de Gramanet ÀREA D'EMPLEATS ÀREA DE PROVEÏDORS

Donem un servei amb una matèria primera de qualitat, ecològica, de proximitat i de temporada, tot tenint en compte la sostenibilitat i la pagesia local.

9Naturalcuina som una empresa dedicada al món dels serveis culinaris i educatius amb una llarga experiència que ens avala, un grup de gent experimentada i amb profunds coneixements sobre educació, educació en el lleure i cuina són al capdavant de la nostra empresa; gestionant, coordinant i desenvolupant projectes educatius de qualitat.

Des de 9NaturalCuina ens encarreguem també del servei de cuina in situ, amb dietes elaborades per especialistes en nutrició i cuinades amb tot l’art necessari que la dieta mediterrània requereix, un càtering de qualitat i saludable com el nostre, és la millor garantia per al perfecte creixement dels nostres infants.

En aquest sentit, la nostra cuina sempre ha tingut una orientació ecològica, de proximitat, natural i sostenible que implica el procés de producció i de consum i ajuda a la formació i educació dels nostres infants i joves.

Un dels primers conceptes a tenir en compte és la utilització dels productes que confeccionen la cuina mediterrània i d’aquests els productes locals, de temporada i provinents d’una producció ecològica.

Per què cuina ecològica?

  • Perquè són aliments més saludables i nutritius, saborosos, respecten el medi ambient i són segurs.
  • Perquè no utilitzen organismes modificats genèticament (transgènics) i han estat produïts sense pesticides ni adobs de síntesi química i no permeten forçar artificialment el creixement dels animals (hormonant-los).
  • Perquè estan regulats estrictament per normatives europees i controlats per organismes degudament acreditats.
  • Amb aquest procés propiciem que el menjar dels nostres nens i nenes sigui més equilibrat, saludable, variat i responsable.
  • Variem els tipus de cocció, evitant al màxim els fregits, incrementant el consum de peix. Fomentem hàbits alimentaris, de conducta i d’ocupació del temps de lleure.

Criteris i beneficis dels nostres menús:

  • No hi ha cap pre-cuinat
  • Fomentem el consum de peix, 2 cops a la setmana, consensuat amb l’escola
  • Varietat de peix: lluç, bacallà, calamars, maira.
  • No hi ha varetes ni crestes.
  • No hi ha peixos grossos: tonyina, mussola, emperador, tintorera…
  • Els peixos no són de piscifactoria, són ultragongelats, desespinats i filatejats.
  • Un cop cada tres setmanes utilitzem peix fresc.
  • L’ou és ecològic, pasteuritzat de primera posta i el cuinem a l’escola.
  • Verdura crua: mínim 3 cops a la setmana en forma d’amanida
  • Verdura cuita: acompanyament dels plats i cremes
  • Cereals: presència de més cereals a part del blat: el sèsam i el mill.
  • Presència de cereals integrals, arròs i pasta és opcional.
  • Productes frescos i de Temporada, no treballem amb productes congelats
  • Menús de 6 setmanes: d’aquesta manera donem molta més varietat.
  • Coccions: coccions més sanes: forn, vapor, guisats i planxes..
  • Derivacions: tractament curós de les possibles dietes i al·lèrgies
  • Sopars: orientacions dels sopars.
  • Estacionalitat: utilitzem productes de proximitat , estacionaris i ecològics
  • Ecològic: fruita, verdura, hortalisses, arròs, cereals, pasta, llegums, làctics.
  • Carn: vedella, pollastre i porc
  • Certificació CCPAE.

Els nostres menús són vius; possibilitat d’adaptar el menú a les característiques de l’escola.

Els nostres menús són progressius; donem la possibilitat d’anar introduïnt de forma progressiva les característiques de la cuina ecològica.

Menús amb baixa preséncia de gluten i lactosa, els nostres manipulats càrnics no contenen ni lactosa ni gluten.

Possibilitat de realitzar menús en el que hi hagi la presència de la proteïna vegetal en substitució de la proteïna càrnica un cop a la setmana, de forma opcional.

Volver arriba