Saltear al contenido principal

Política de Privacitat 9NaturalCuina

A l’efecte del que es disposa en la normativa vigent sobre Protecció de Dades de caràcter personal, FELS & EIS, S.L. amb domicili social C/ Lluis Companys,14. Santa Coloma de Gramenet. 08921 (Barcelona) informa a l’Usuari que les dades de caràcter personal que proporcioni o als que FELS & EIS, S.L.. accedeixi com a conseqüència de la seva navegació, consulta i/o sol·licituds a través de la pàgina web www.9naturalcuina.cat  seran incorporades en un fitxer titularitat de la FELS & EIS, S.L. amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d’informació i, en el seu cas, enviar comunicacions comercials.

Les dades personals que vostè facilita, amb caràcter general, no es comunicaran ni cediran a tercers.

En quant els formularis de l’apartat “Contacte” de la Pàgina Web, l’Usuari ha de complimentar els marcats com “obligatoris”. No complementar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que FELS & EIS, S.L. no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, FELS & EIS, S.L. quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l’Usuari facilita a FELS & EIS, S.L.. han de ser actuals per tal que la informació dels fitxers estigui actualitza i sense errors. L’Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

FELS & EIS, S.L. informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l’Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d’acord amb l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als que estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

L’Usuari podrà exercir, d’acord amb la normativa de Protecció de Dades, els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals, dirigint un escrit a FELS & EIS, S.L.. al domicili social situat a C/ Lluis Companys, 14. 08921 Santa Coloma de Gramenet (Barcelona) aportant fotocòpia del DNI o documentació alternativa que acrediti la seva identitat.

Volver arriba