Skip to main content

Donem un servei amb una matèria primera de qualitat, ecològica, de proximitat i de temporada, tot tenint en compte la sostenibilitat i la pagesia local.

9Naturalcuina som una empresa dedicada al món dels serveis culinaris i educatius amb una llarga experiència que ens avala. Un grup de gent experimentada i amb profunds coneixements sobre educació, educació en el lleure i cuina són al capdavant de la nostra empresa; gestionant, coordinant i desenvolupant projectes educatius de qualitat.

Des de 9NaturalCuina ens encarreguem també del servei de cuina in situ, amb dietes elaborades per especialistes en nutrició i cuinades amb tot l’art necessari que la dieta mediterrània requereix. Un càtering de qualitat i saludable com el nostre, és la millor garantia per al perfecte creixement dels nostres infants.

En aquest sentit, la nostra cuina sempre ha tingut una orientació ecològica, de proximitat, natural i sostenible que implica el procés de producció i de consum i ajuda a la formació i educació dels nostres infants i joves.

Un dels primers conceptes a tenir en compte és la utilització dels productes que confeccionen la cuina mediterrània i d’aquests els productes locals, de temporada i provinents d’una producció ecològica.

menús vius, menús progressius, baixa presència de gluten i lactosa, 

menús vius, menús progressius, baixa presència de gluten i lactosa, 

menús vius, menús progressius, baixa presència de gluten i lactosa, 

menús vius, menús progressius, baixa presència de gluten i lactosa, 

menús vius, menús progressius, baixa presència de gluten i lactosa, 

Per què cuina ecològica?

Perquè són aliments més saludables i nutritius, saborosos, respecten el medi ambient i són segurs.
Perquè no utilitzen organismes modificats genèticament (transgènics) i han estat produïts sense pesticides ni adobs de síntesi química i no permeten forçar artificialment el creixement dels animals (hormonant-los).
Perquè estan regulats estrictament per normatives europees i controlats per organismes degudament acreditats.
Amb aquest procés propiciem que el menjar dels nostres nens i nenes sigui més equilibrat, saludable, variat i responsable.
Variem els tipus de cocció, evitant al màxim els fregits, incrementant el consum de peix. Fomentem hàbits alimentaris, de conducta i d’ocupació del temps de lleure.

Criteris i beneficis dels nostres menús

  • No hi ha cap pre-cuinat
  • Fomentem el consum de peix, 2 cops a la setmana, consensuat amb l’escola
  • Varietat de peix: lluç, bacallà, calamars, maira.
  • No hi ha varetes ni crestes.
  • No hi ha peixos grossos: tonyina, mussola, emperador, tintorera…
  • Els peixos no són de piscifactoria, són ultragongelats, desespinats i filatejats.
  • Un cop cada tres setmanes utilitzem peix fresc.
  • L’ou és ecològic, pasteuritzat de primera posta i el cuinem a l’escola.
  • Verdura crua: mínim 3 cops a la setmana en forma d’amanida
  • Verdura cuita: acompanyament dels plats i cremes
  • Cereals: presència de més cereals a part del blat: el sèsam i el mill.
  • Presència de cereals integrals, arròs i pasta és opcional.
  • Productes frescos i de Temporada, no treballem amb productes congelats
  • Menús de 6 setmanes: d’aquesta manera donem molta més varietat.
  • Coccions: més sanes: forn, vapor, guisats i planxes..
  • Derivacions: tractament curós de les possibles dietes i al·lèrgies
  • Sopars: orientacions dels sopars.
  • Estacionalitat: utilitzem productes de proximitat , estacionaris i ecològics
  • Ecològic: fruita, verdura, hortalisses, arròs, cereals, pasta, llegums, làctics.
  • Carn: vedella, pollastre i porc
  • Certificació CCPAE.