Localitzación y dirección de 9 cuina natural - sereduca


Logo 9 cuina natural Logo sereduca Col·laborem amb Can Parcala Facebook de 9 cuina natural - sereduca Instagram de 9 cuina natural - sereduca E-mail de contacte de 9 cuina natural - sereduca
Àrea privada per els empleats9Naturalcuina-Sereduca, important empresa dedicada al món dels serveis educatius, selecciona pels seus centres de treball de la província de Barcelona: cuiners, ajudants de cuina, monitors i auxiliars de neteja.


Si vols formar part d'aquest gran equip professional, descarrega't l'App ONJOB al teu dispositiu IOS o Android, i registra't al sector "empreses de serveis i restauració", on podràs escollir la teva categoria professional al detall. A continuació, posa la contrasenya ONJOB: 9nx42k (lletres minúscules y majúscules). A partir d'aquí entraràs a la borsa de treball de Naturalcuina-Sereduca i aniràs rebent convocatòries per accedir a diferents ofertes de feina geolocalitzades, que en aquell mateix moment podràs acceptar o rebutjar segons et convingui.

Et presentem OnJob, l'App que et permetrà rebre totes les sol-licituds de l'empresa en cas que hi hagi puntes de treball o substitucions de personal.

És molt senzill:


1. Registres el teu perfil com a treballador al sector Serveis (Contrasenya Onjob: 9nx42k)

2. Esculls la categoria a la qual pertanys (monitor, cuiner, ajudant de cuiner, etc.)

3. L'Empresa t'enviarà una notificació amb el dia i l'horari.

4. Només caldrà que l'acceptis o bé que la ignoris.

itunes

GooglePlay

 Avís Legal i Cookies        Política de Privacitat        Desenvolupament web Marketingmobil.mobi        Copyright Activo © 2015 - 2018 Marketingmobil, scp. All rights reserved.

Subir arriba de la página