Sereduca - Menjadors Escolars Ecològics i Activitats Extraescolars - 9Natural Cuina - Sereduca

Localitzación y dirección de 9 cuina natural - sereduca


Logo 9 cuina natural Logo sereduca Col·laborem amb Can Parcala Facebook de 9 cuina natural - sereduca Instagram de 9 cuina natural - sereduca E-mail de contacte de 9 cuina natural - sereduca
Àrea privada per els empleatsSereduca som una empresa dedicada al món dels serveis educatius amb una llarga experiència que ens avala.


Un grup de gent experimentada i amb profunds coneixements sobre educació i educació en el lleure són al capdavant de la nostra empresa; gestionant, coordinant i desenvolupant projectes educatius de qualitat. Actualment gestionem diferents tipus d’activitats.

Amb la necessitat de conciliar la vida laboral amb la familiar, Sereduca ofereix en els centres que gestiona serveis d’acollida Matinal i de Tarda, abans que les aules obrin les seves portes i després que les tanquin, nosaltres som allà, atenent les necessitats dels infants. A part del servei d’acollida també tenim un ampli programa d’activitats extraescolars, passant pel món de l’esport, fins a l’ampliació o immersió en llengua estrangera (anglès), la iniciació musical o el teatre. Les activitats esportives estan preparades per professionals del món de l’esport, atenent els aspectes que requereixen més importància per a l’Infant en el desenvolupament i l’aprenentatge d’una pràctica esportiva.

 

Projecte Menjador


En els menjadors escolars, monitors professionals en temps de migdia ofereixen la seva qualitat per educar en tots els hàbits que requereixen els àpats.

 

Servei d'Acollida


Amb la necessitat de conciliar la vida familiar i laboral, SEREDUCA ofereix un servei de monitors qualificats per atendre aquestes necessitats (de 8h a 9h del matí i de 17h a 20h de la tarda) i oferir a pares i mares les atencions que requereixin les seus fills.

-Abans que les aules obrin les seves portes i despes que les nanquín, nosaltres som allà, attent les necesitats dels infants.
-Monitors especialistes en pleure treballen per a que aquestes estones siguin un espai educatiu més del dia.
-Jocs, cançons i tot tipus d'activitats seran les que ompliran aquesta franja per a que sigui amena i un espiar lúdic de referència.
-Assistencia en als esmorzars i berenars.

Servei de Menjador


Dins l'horari de migdia és important que es puguin desenvolupar certes activitats. SEREDUCA aposta per una educació completa que ajudi als infants a crear el màxim d'espectatives, al matéis temps que les convida a no desaprofitar aquestes estones. Les activitats de lleure i l'educació en hàbits son els nostres mitjans.

-Organització dels menjadors.
-Suport en els hàbits alimentaris amb monitors professionals
-Organització de tallers i activistas formatives
-Vigilància de pati i el pati creatiu
-Servei de cuina ecològica: 9NATURALCUINA

Escola Esportiva


Adquirir unes bases sòlides psicomotrius des d'edats infantils ajuda al creixement integral i harmònic dels nens i les nenes. Les relaciona, el creixement personal, el desenvolupament de les capacitats físiques i la madures del domini corporal és un treball que es realitza pas a pas. SEREDUCA aposta per oferir un ampli ventall d'activitats esportives per a que els nens i les nenes puguin escollir l'esport com a rutina d'una vida saludable i els més important, gaudir dels hàbits de la pràctica esportiva.

Futbol sala, Bàsquet, Voleibol, Judo, Patiatge, Minitenis i Altres activitats esportives

Idiomes


L'anglès és bàsic pel ple desenvolupament en la societat actual i una de les árees que més cal reforçar i perfeccionar amb l'alumnat. SEREDUCA ofereix una formació completa en aquesta llengua garantint així la millor formació pel seu futur.

-Programació adequada per mestres experts en continguts i competències.
-Seguiment de la programació de l'aula
-Avaluació inicial, continuada, formativa, sumativa i trimestral
-Classes interactives
-Utilització de mitjans audiovisuals

 

Noves Tecnologies


El domini de les noves tecnologies és necessari en la nostra societat actual i del futur. Alhora comporten una nova motivació pels nens i les nenes donant a qe aquestes resulten atractives quan es practiquen individualment i col·lectivament. Cal doncs, aprofitar aquesta motivació per a que els nens i les nenes realitzin un aprenentatge adecuar.

-Introduir els alumnes en les noves tecnologies i endinsar-los en totes les possibilitats d'aquests mitjans
-Utilització dels programes més usuals
-Educació en l'ús adequat d'aquestes noves eines
-Avaluació inicial, continuada, formativa, sumativa i trimestral

 

Expressió Visual, Manual i Plàstica


La música és un llenguatge que, per la riquesa dels seus elements, fa que el desenvolupament dels infants sigui global. La dansa és l'activitat que permet aprovar el moviment corporal natural i espontani dels nens i les nenes a un moviment més mesurat i organitzat. El teatre estimula les capacitats d'expressió oral i corporal, alhora que permet la superació de vergonyes i l'expressió de sentiments. Mitjançant el treball manual també es pot potenciar la capacitat d'expressió creativa i artística dels nens/es.

-Dansa: expressió corporal.
-Teatre: expressió oral i corporal.
-Música: expressió artística mitjançant la vou o un instrument.
-Treball manual: expressió artistica mitjançant les mans i els sentits.

 

Sortides i Colònies


SEREDUCA ofereix una gran varietat a l'hora de l'elecció de les vostres sortides. Llocs que combinen el lleure, l'esport i l'ensenyament no formal. Us oferim un servei complert de monitoratge, tallers, autocars, la selecció de les millors cases de colònies així com de les millors instal·lacions per a que pogueu gaudir amb tranquil·litat del temps lleure.
-Sortides culturals
-Excursions a la neu
-Cases de colònies
-Viatges de fi de curs
-Convivències d'angl&eg

 Avís Legal i Cookies        Política de Privacitat        Desenvolupament web Marketingmobil.mobi        Copyright Activo © 2015 - 2018 Marketingmobil, scp. All rights reserved.

Subir arriba de la página